» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Horror przedślubny

4503Wyswietleń
95Odpowiedzi

• Podgląd pary ślubnej
    (20.06.2010 - 11:51)

Współczuje Ci Asiu! Masakra.. ale na szczęście znalazłyście sale. :)

Muszę Cię pochwalić za to że byłaś zdeterminowana i się nie poddałaś. BRAWO! ;-)

• Podgląd pary ślubnej
    (20.06.2010 - 17:05)

Gdybym się poddała Kochana to pewnie nie było by tych całych przygotowań, a jak by nie było przygotowań to nie natrafiłabym na ślubowisko i nie pozanałabym tyle fajnych i sympatycznych użytkowniczek tego forum. Także moja mobilizacja na coś się mi przydała.

• Podgląd pary ślubnej
    (20.06.2010 - 20:23)

No pewnie! My dziś myśleliśmy że nie damy rady bo książulek robił ciągle problemy.. Ale na szczęście mamy znajomych księży.

• (20.06.2010 - 23:27)

Asiu jesteś uparta i bardzo dobrze bo szkoda by całe przygotowania szlak trafił przez jakiegoś głupiego kierownika mam nadzieje ze teraz już wszystko pójdzie jak należy i nie bedziesz mieć już przykrych niespodzianek:)

• Podgląd pary ślubnej
    (21.06.2010 - 16:52)

Dziękuję kochana:) Jak narazie jest wszystko w porządku, chociaż nie ukrywam, że czasem jestem zrezygnowana.

• (22.06.2010 - 10:05)

A ja obawiam się co to będzie jak zaczniemy załatwiać sprawy z księdzem... Ze względów finansowych i z wygody będziemy brać ślub w całkiem innej parafii niż moja czy narzeczonego, także czeka nas wizyta u mojego proboszcza, u proboszcza narzeczonego i na dodatek w parafii gdzie będzie ślub... Ach... a mi tak ciężko przychodzą rozmowy z duchownymi... ale przecież trzeba załatwić akty chrztu, bierzmowania i pozwolenie.... Na początku lipca planujemy umówić się na nauki i się zacznie... Undecided

• Podgląd pary ślubnej
    (22.06.2010 - 18:33)

Nie będzie chyba tak źle. Ja też strasznie się bałam. Jestem już po pierwszym spotkaniu z księdzem i muszę przyznać, że było nawet nieźle.

• (22.06.2010 - 19:56)

Oprócz obaw związanych ze sprawami "kościołowymi" męczy mnie jeszcze jedno... Na razie tylko to sobie wyobrażam ale wydaje mi się, że im bliżej będzie do śluby, tym bardziej będę się tego bała, a mianowicie, że wesele będzie "sztywne", goście nie będą się dobrze bawili, a orkiestra nie da rady porwać ich na parkiet.... Miałyście może podobne obawy??....

• (22.06.2010 - 20:11)

Tak, ja miałam :) Tym bardziej, że moje wesele było całkiem inne od katolickiego i bałam się, że katolicy nie będą chcieli się bawić dla mnie tak jakby za karę. Ale okazało się, że ani na minutę parkiet nie był pusty:)

• (24.06.2010 - 15:13)

Ja też miałam takie obawy bo ze strony mojego męza rodzina nie lubi chulać ale było niespodziewanie dobrze:)nie ma co się martwić na zapas:)

Patinka opisz jak wygladało Twoje wesele.

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór