Ja nie pamiętam dokładnie ale wiem że dość szybko, myśle że ok 2 tyg, może nawet szybciej, do tej pory (10 lat związku) w każdym sms pisze "kocham Cię" :)
Wiadomość od Moderatora: Proszę nie pogrubać całych wypowiedzi. Pozdrawiam.
eh... tak sobie myślę że to tak ważne słowa są że naprawdę trzeba się zastanowić nim powie się to komuś. Kurde. Ja osobiście teraz zastanowiłabym się chyba milion razy nim użyłabym takich słów. Ale mojemu psu mówię to tysiąc razy dziennie chyba ;) ale on zasługuje.
dokładnie. i jest też naprawde bardzo inteligentny. I Piękny. To mój taki słaby pkt. ten pies. Przy nim naprawdę jestem innym człowiekiem. Eh. Jestem totalnie Lewa przy nim.
:D każdy tak mówi :) i ma ogonek jak prosiak. i ciągle dziwnie oddycha, mruczy jak kot, kicha, ma katar, sapie... :D jest naprawdę dziwny ten mój pies. Tak jak w sumie pewnie ja bo ponoć zawsze charakternie się pies z człowiekiem dobiera.
:D przyznam sie że jedno mnie na bank z moim psem łączy - ciągłe depresje. Mój pies często ma depresje bez powodu - jak i ja. i bardzo zabawnie to okazuje (np. siedzi przed drzwiami balokonwymi w milczeniu, gapi się przed siebie czasami unosząc głowę w niebo, mrózy oczy i tak śmiesznie wzdycha. Nie reaguje jak do niego mówię. I tak np. 30min. :D:D:D:D )