» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Pierwsze "kocham Cię!"

4076Wyswietleń
70Odpowiedzi

• Podgląd pary ślubnej
    (09.10.2009 - 10:22)

Hahaha ......

Oj Charlston, komicznie musi to wyglądać ;)

No poprawiłaś mi humor :)

• (09.10.2009 - 10:25)

:d:d:d ja już się przyzwyczaiłam do jego dziencyh stanów i reakcji... :) Ale naprawdę, nie wiem jak mogłabym mieć zły dzien w pracy, w życiu... jak przychodze do domu i widzę mojego psa w depresji to nie moge się nie śmiac :D:D:D:D

• Podgląd pary ślubnej
    (09.10.2009 - 10:31)

Super, pies z depresją, pies z psimi problemami, ....... pies z niespotykanym charakterem. Oddasz mi go?

• (09.10.2009 - 10:33)

Co ty. Nawet za milion euro. To... mój nr 1. na liście Najważniejsze Osoby/psy dla Pani Charlston. Ale mogę sie nim dzielić....:>

• Podgląd pary ślubnej
    (09.10.2009 - 10:39)

A jak się wabi? Jakoś niespotykanie?

No i na pewno jest zazdrosny o Twoje miłosne podboje, musisz go jeszcze bardziej upewniać że jest tym numero uno, może to w duzej mierze przyczynia się do jego częstych psich depresji :)

Charlston fajne masz życie w tym momencie, kolorowa rewolucja, jakies dziwne akcje i reakcje, wogóle fajna babka z Ciebie, nie powinnaś nigdy cierieć na niską samoocenę ;)

• (09.10.2009 - 11:29)

Mój ukochany ma na imię Wiktor :D

Dziękuję Ci Droga LO :) cieszysz moje serce ;) fajne zycie? eh ale nie brak w nim tez problemów całkiem przyziemnych, depresji, kryzysów itp. Ale to normalne. Cieszę się teraz z tego co mam poprostu. Uczę się tak po Twojemu Va Bank ale jestem zbyt do tego lewa... lecz to nic... kiedyś nabiorę odwagi.

• Podgląd pary ślubnej
    (09.10.2009 - 12:17)

Mops Wiktor sympatycznie :)

Odwagi rzeczywiście nabiera się wraz z tym "kiedyś", przebywając z Tobą tu na forum hmm - nie powinnaś mieć z tym problemów, tak czy inaczej nawet zawodowi gracze Va Bank problemy mają, i choćbyś unikała ich strasznie nie unikniesz, zawsze Cię coś dotknie. Charakter, trzeba trenować-tresować  ........ typowa nauka na błędach, raz się przy czymś poryczałaś - przy drugim jest już łatwiej, a trzeci prowadzi do "celu bram"?

Zawsze łatwo gadać .... w kur, w mur, w pir, w mord!

• (12.10.2009 - 10:30)

Bosz... ost. pograłam va bank. :/ efekt średni. znaczy się. Może należy zacząć ... tak no wiesz.. żyć chwilą i mieć wszystko gdześ???

• Podgląd pary ślubnej
    (12.10.2009 - 10:58)

"Ważne sa tylko te dni których jeszcze nie znamy ....." Charlston no nie u wszystkich, wszystko działa. Efekt motyla powiadasz ............. ja tak bardzo chciałam iść wczoraj do kina na film "Veronica decided to die" ale nikt nawet z najbliższej rodziny nie chciał - efekt do kitu i zmarnowany dzień już do końca .................. oglądałam tańce wygibańce aż w końcu zasnęłam. Va bank ...................... bang bang ręce do góry bo strzelam!!

• (12.10.2009 - 11:15)

eh.... ja też na to chciałam iść. Nawet przyznam że- zależy mi na tym filmie. Kurde. Mam mały mętlik w głowie ....

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór