» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Pierwsze "kocham Cię!"

4077Wyswietleń
70Odpowiedzi

• Podgląd pary ślubnej
    (12.10.2009 - 11:26)

Ja tam chcę strasznie iść, wiadomo że książkę lepiej się czyta, przeczytałam, wyobraźnia działała. Teraz chcę obejrzeć film, może jutro po pracy sama się wybiorę, w tygodniu mniej ludzi uczęszcza do kina, nikt nie będzie mi przeszkadzał i wysiedzę do ostatniego napisu na ekranie i ostatniej piosenki :)

• (12.10.2009 - 11:38)

:) ja też chciałam sama :) myślałam że dziś wieczorową porą raczej ruszę tyłek... ale nie mam tego w repertuarze ;/

mam zapotrzebowanie na romantyczne uniesienia...

• Podgląd pary ślubnej
    (12.10.2009 - 12:55)

O właśnie nie wzięłam pod uwagę tego czy uwzględnili ten film w jutrzejszym repertuarze  karramba.

Ogarnęłam się z pracą, ogólnie na dzień dzisiejszy nie mam nic do zrobienia w pracy, no może ewentualne porządki czy cuś :) Jutro wolny dzień na żądanie którym już dziś żyję ;)

Cudnie.

• (06.01.2010 - 17:52)

Rurcia chyba byłaś jego pierwszą dziewczyną skoro tak wcześnie wyznał ci miłośc

Ten post edytował madusia 06.01.2010, 17:58
  • (06.01.2010 - 18:00)

Oj, przerażająco szybko usłyszałam te słowa. Bo po 2 tygodniach i to przez telefon. Zamilkłam i zakończyłam rozmowę. Masakra!

Ja wtedy byłam jeszcze na etapie leczenia się z poprzedniej zawiedzionej mocno miłości i kompletnie nie byłam gotowa na jakiekolwiek wyznania. Przez pierwsze pół roku związku mówiłam tylko, że dobrze mi, że fajnie, że bezpiecznie. Po ponad pół roku faktycznie poczułam, że to jednak coś więcej i więcej i dopiero wtedy mogłam z czystym sumieniem powiedzieć, że go kocham.

Cierpliwy był ten mój mąż jak teraz tak na to patrzę.

• (13.01.2010 - 13:13)

Nie pamiętam! Nasza historia nie była bajkowa, romantyczna.

Byliśmy długo znajomymi, kumplami, przyjaciółmi. Łukasz był we mnie zakochany i bardzo długo się o mnie starał...sądzę, że powiedział KOCHAM CIĘ bardzo szybko.

Ale pamiętam, że ja dopiero po 4-5 miesiącach jego starań nagle poczułam motylki w brzuchu, zakochałam się....oczywiście droga do miłości była baaaardzooo długa :)

• (14.01.2010 - 17:12)

Ja jednak dłużej musiałam czekać, niż parę tygodni:) Ale to nic dziwnego, jak byłam młodsza, częściej się mówiło te słowa, nie miały takiej wagi. Jednak z moim obecnym narzeczonym spotkałam się w wieuku 24 lat, a wtedy już podchodziliśmy do związku na poważnie. Na początku trochę się badaliśmy, nikt nie chciał się pospieszyć. Jednak któregoś razu, na kolacji (prawie pół roku po związaniu się ze sobą) powiedział, że mnie kocha:) Nie przestraszyłam się, bo już dojrzewałam do tego i odpowiedziałam, że też go kocham:)

• (15.01.2010 - 20:25)

A u nas to ja pierwsza powiedziałam, że kocham mojego Lubego Wink Ciężko mu było w te słowa uwierzyć, bo stało się to bardzo szybko po poznaniu (około miesiąca), ale ja naprawdę czułam i czuję, że jest to miłość od pierwszego wejrzenia i kocham Go nad życie. Nigdy nie czułam się z nikim tak jak z moim Kochanym Szopenkiem Kiss

• (21.01.2010 - 16:49)

Proszę co za odważna kobieta!

Nie bałaś się, że go przestraszysz?Wink

• (21.01.2010 - 18:03)

Do odważnych świat należy Wink spróbowałam i wyszło idealnie Smile

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór