» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Pierwsze "kocham Cię!"

4079Wyswietleń
70Odpowiedzi

• (21.01.2010 - 20:37)

Hehe! Mam kumpelę, która nigdy by nie powiedziała tego facetowi. Może dlatego, że kiedyć 2 powiedziała i obydwaj zawinęli się i uciekli!

• (21.01.2010 - 20:53)

No to się nie dziwię, bo sama też pewnie bym była zrażona i raczej nie potrafiłabym tego powtórzyć. Całe szczęście w naszym przypadku wszystko się dobrze potoczyło Smile

• (21.01.2010 - 21:30)

I oby tak dalej!!!

• Podgląd pary ślubnej
    (29.01.2010 - 14:25)

Ja pierwsza powiedzilam Kocham Cię po roku bycia z moim chłopakiem, a usłyszałam te dwa słowa od niego w odpowiedziSmile

• (29.01.2010 - 14:59)

Też pięknie.

• (13.05.2010 - 21:24)

Mój Ukochany zrobił mi miłą niespodzianke na dobranoc właściwie na dzien dobry. Jakoś po niecałych 2 tygodniach napisał mi zeby mi się lepiej spało ze MNIE KOCHA NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE a ze o była 5rano to nie wiedziałam co odpisać normalnie mnie zatakło, ale następnego dnia powtórzył to już w  4 oczy. Biedaczek od 1 dnia znajomości szukał słów, dobrego miejsca by mi to powiedzić bo jak On to twierdzi ze niby taki nieśmiały był. Ale do dzisiaj wspomniam to z rozbawieniem:)

• (13.05.2010 - 21:26)

Charlston widze ze masz kota na punkcie swojego Psiaka to zupełnie jak Ja. Doskonale Cie rozumiem w końcu Pies to najlepszy Przyjaciel człowieka.:) tez mam różne przeboje z Moją Łobuziara ale jest najcudowniejszym Psiakiem na Świecie:)

• Podgląd pary ślubnej
    (15.05.2010 - 21:43)

Ja usłyszałam dość wcześnie bo po 3 dniach ale za każdym razem jak to słysze to aż mnie w sercu ściska ;-) Jestem bardzo szczęśliwa, że trafiłam na tak wspaniałego faceta :)

• (28.05.2010 - 01:47)

Spowiedzielismy to sobie prawie jednoczesnie po 3 miesiacach bycia para. Siedzielismy na herbatce w kawiarni Dym przy Rynku krakowskim :)

• Podgląd pary ślubnej
    (28.05.2010 - 23:47)

Ja pamiętam, że mój powiedział mi to po jakimś miesiącu, ale ja byłam bardzo poranionym stworzeniem i on się bał, że ucieknę, że on się zakochał, a usłyszy tak jak już jeden mój znajomy, że ma się we mnie nie zakochać. Pamiętam jak dodał wtedy: Bałaś się tej chwili, prawda? Bałam się, bo nie mogłam odpowiedzieć mu tym samym. Długo mi zabrało zanim ja mu powiedziałam, że go kocham.

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór