» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Fryzury i fryzjerzy

175Wyswietleń
17Odpowiedzi
12

• (02.02.2010 - 13:14)

Moje drogie.

Każda z nas czasem doczuwa chęć zmian.

Mam więc propozycję. Wrzucajcie polecanych fryzjerów w Waszych miastach oraz fotki modnych i fajnych fryzur dla różnych długości włosów.

Ja właśnie szukam dobrze tnącego fryzjera w Warszawie, najchętniej na Mokotowie. Szukam też inspiracji fryzurowej dla włosów średnio długich. Może coś podpowiecie?

• (02.02.2010 - 15:03)

O znalazłam fryz:

http://fryzury.info/fryzura/1909/

Co Wy na to?

• (02.02.2010 - 16:18)

ładna :) a nie myslałas o przedłuzeniu? ale nie tak strasznie bardzo tylko o np. o 10cm? i innm kolorku? Nie chcesz byc ruda bardzo :>?

• (02.02.2010 - 16:20)

Ostatnio dobrze się czuję w brązach. Ruda byłam ok. 3 lata temu, 1,5 roku temu czarna a teraz brąz.

O przedłużeniu nie myślałam, bo słyszałam, że to niszczy włosy. Poza tym chyba sporo kosztuje...

• (02.02.2010 - 16:25)

Co ty, ja nie będę przedłuzac na ringach stringach tylko na clipach - masz 13 pasm dostosowanych ładnie. i takie spineczki. I to dopinasz. Ale nie spada. wypytałam chyba ze 100 lasek które to noszą. Kiedy chcesz mozesz zdjąć itp. ja bede płacić jakies 290. to na[prawde niewiele.:):>

• (02.02.2010 - 16:32)

Hmmmm.... to chyba nie dla mnie.

Ja lubię fryzurę, która jest wygodna, po wstaniu z łózka już jest gotowa, bez jkiegoś modelownia, cudowania, upinania...

• (03.02.2010 - 09:55)

To też zalezy jakie ma się włosy. Moje są zdecydowanie są do d***.  Nie ukłaają się nigdy tak jak chce (chyba że pomoge im lakierem i innymi zabiegami)

Są już troszke zniszczone.

Mam odrosty na 2,5 cm. Nie rozjasniam ich już. Czekam do przyszłego tyg aż odwaze się farbnąc całość na rudy....

• (03.02.2010 - 09:57)

Zawsze się zastanawiałam jak to jest iśc na fryzue do Jagi Hupało:

http://www.jagahairdesign.com/

Ok. wiem - drogo. :D pewnie cała moja wypłata pokryłaby jedynie koloryzacje :D

• (03.02.2010 - 13:01)

Wiesz, słyszałam o niej niestety niepochlebne opinie.

Wiele osób się przejechało. Więc ja jakoś się zraziłam i nawet nie będę próbować.

• (03.02.2010 - 18:52)

Moja siostra- fryzjerka zawsze mówi, że jak się chce mieć "coś" na głowie nie podobne do niczego to iść do drogiego fryzjera- stylisty. Więkoszość z nich to zapatrzeni w siebie i bardzo zakompleksieni na swoim punkcie ludzie. Mi nie chodzi o to, żebyś ładnie wyglądała, a tylko na jak najbardziej dziwnej i nie powatrzalen fryzurze, której sama nie ułożysz. Sama widziałam jak na pokazie taki fryzjer dziewczynie, która miała piękne długie za tyłek włosy zrobi na maksa postrzępione i po wygryzane włosy długości od paru mm do 3-5cm. Dziewczyna się popłakała. Ja jak mam się ciąć czy cokolwiek z włosami robić to wole, że ktoś zaufany mi to zrobił, a nie jakiś super drogi fryzjer.

• (03.02.2010 - 20:15)

Mam bardzo podobne podejście. Dlatego szukam dobrego FRYZJERA. A nie super drogiego stylisty, który za swoją wydumaną nazwę bierze kupę kasy, a umiejętności często ma na poziomie osiedlowej babci fryzjerki.

12

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.