» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Opalanie natryskowe ??

4202Wyswietleń
42Odpowiedzi
12345

• (14.04.2009 - 11:45)

Słyszeliście o czymś takim, jak opalanie natryskowe? Wiecie na czym to polega i jak wygląda taki zabieg?

Zastanawiam się nad pójściem do solarium przed ślubem, ale koleżanka mi mówiła właśnie o tym opalaniu natryskowym tyle tylko, że dokładnie nic mi nie opisała Smile

• Podgląd pary ślubnej
    (15.04.2009 - 08:50)

słyszałam o takiej metodzie opalania - na całe ciało zostaje rozprowadzony specjalny preparat brązujący. Koszt to ok 180-200zł, więc dużo. Efekt utrzymuje się dwa tygodnie, ale zaraz po zabiegu nie można mieć kontaktu z wodą.

Opalenizna na ślub jak znalazł Cool

• (16.04.2009 - 00:55)

Opalanie natryskowe to prosty sposób na szykie uzyskanie opalenizny- jest to rozpylanie za pomoca specjalnego urządzenia substancji samoopalających na całe ciało. Jednakże opalenizna trzyma sie bardzo krótko, ja osobiście słyszałam, że po 3 dniach nie ma juz efektu. Z opalania natryskowego moga korzystac kobiety w ciązy i osoby niemogace wystawiac sie na działanie promieniowania UV, czy przyjmujące leki fotouczulające.

Poza tym opalanie nie ma tak szkodliwego działania na skórę jak solarium.. Decyzja należy do CiebieSmile

• (16.04.2009 - 08:15)

ja chyba spróbuję takiego opalania w najbliższym czasie, żeby zobaczyć jak to jest Smile

Monika korzystałaś może z takiego sposobu na szybką i łatwa opaleniznę? można to polecić?

• (16.04.2009 - 16:08)

Ja nie korzystałam, ale kolega który sie na to skusił nie był do końca zadowolony-mimo wykonanego wcześniej peelingu opalenizna szybko i nierównomiernie się ścierała.

• (17.04.2009 - 12:11)

kurczę to ta 'opalenizna natryskowa' się ściera? ja myślałam, że po jakimś czasie stopniowo blaknie...

• (17.04.2009 - 16:11)

tak jak złuszcza Ci się naskórek, tak razem z nim ściera Ci się opalenizna i skóra stopniowo blaknieCool A w związku z tym, że reakcja danej substancji samoopalającej zaszła na powierzchnii naskórka, to ta opalenizna szybciej znika niż po ekspozycji skóry na promieniowanie uv, kiedy to produkowana i uwalniana jest melanina w głebszych warstwach naskórka.

• (23.04.2009 - 19:41)

Nie polecam tego opalania natryskowego. byłam na weselu u kuzynki, która właśnie w ten sposób się opaliła i niestety ale przy zabawie, kiedy sie trochę spociła zaczęło jej spływać i kiecunia tzn. gorset pod pachami był koloru pomarańczowego :/ wyglądało to nie fajnie..........

• (12.05.2009 - 17:51)

Jakoś temat "sztucznego" opalania był mi obcy i raczej mój mezczyzna za tym nie przepada. Osobiście bym z tych względów zrezygnowała (czasem warto zapytać faceta ;P).

• Podgląd pary ślubnej
    (21.06.2009 - 22:04)

najlepiej naturalnie sie wygrzewać na słońcu,na dodatek za darmo:)

• (22.06.2009 - 20:35)
    a ja popieram Natka! na golaska i jazda! :D
12345

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór