» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Operacje plastyczne..

648Wyswietleń
24Odpowiedzi
123

• Podgląd pary ślubnej
    (09.09.2009 - 07:22)

moje drogie- odważyłybyście zrobić sobie operację plastyczną np nosa? albo na powiększanie piersi?

ja chyba umarłabym ze strachu, że spod skalpela wyjdę gorsza niż byłam:/ zresztą to takie drogie zabegi, że nie każdego na to stać..

• (09.09.2009 - 08:54)

Może gdyby było mnie na to stać na porządku dziennym to bym o tym myślała... ale wiem, że nie stać mnie więc nawet nie marze :) Owszem kiedyś myślałam, że mam odstające uszy i kluskowaty nos ;) Ale jakos mi przeszło :) Jedyne co to bym chciała zęby ładne mieć i może prosty kręgosłup? ale to do plastyki się nie wlicza :D

• (09.09.2009 - 19:12)

a ja jak bym miala kasy jak lodu to bys sobie zrobila operacje nosa ;] nie widze w tym nic zlego :):)

• Podgląd pary ślubnej
    (09.09.2009 - 22:16)

ja nie zrobiłabym akceptuje siebie taką jaka jestem :)

• (09.09.2009 - 23:37)

Mimo że mam troche kompleksów to nie wiem czy bym się odwazyła zrobić operacje plastyczna , strasznie boje sie szpitali... musieli by mnie chyba juz w domu uśpić :P

• (10.09.2009 - 08:37)

Ja tak. I to chętnie.

Mogłabym zrobić sobie nos... i może w sumie biust.

Nie można sie bać że wyjdziesz gorsza po zabiegu niż przed... przecież operecja ma nas upiekszyć a nie oszpecić. Oczywiście jak wybierasz odpowiednia klinike itp

Pyza! Gorzej nie będzie !:)

• (16.02.2010 - 13:35)

Może i są to koszta ale efekty tez :) moja kumpela zabrała mnie kiedyś do 1 kliniki ze sobą na konsultacje dla towarzystwa ( jak ona się tam leczyła) i to był dla mnie bodziec do szperania w necie i szukania info o zabiegach, skutkach itp (rozważam właśnie operacje nos). Dr która z nią rozmawiała była przemiła, do niczego jej nie namawiała, rzeczowo odpowiadała bez żadnego wodolejstwa. I tak chyba wiosną sobie nos skoryguje bo mnie wpędza w kompleksy i wezme lekarza z tej kilinki co byla koleżanka-marię sowę-molską- przynajmniej mam obietywną opinię.

• Podgląd pary ślubnej
    (08.04.2010 - 20:08)

Jak się trafi do odpowiedniego lekarza i nie ma przeciwwskazań medycznych to nie ma się czego bać. Wiem z własnego doświadczenia :)

• (09.04.2010 - 12:17)

A co sobie robiłaś emi_kk?

Czy może sama jesteś chirurgiem plastycznym?

Ja bym sobie lekko nosek poprawiła bo go w dzieciństwie złamałam i mam taką małą górkę na nim. Ale jak pomyślę, że wkładali by mi do nosa dłłuto i łamali kości to .... brrrrrr..... zaczynam lubić moją górkę na nosie.

Piersi...hmmmm...mogłabym mieć większe, ale z kolei nie podobają mi się sztuczne, więc chyba odpada.

• Podgląd pary ślubnej
    (09.04.2010 - 12:44)

ja bym sobie zrobila, jakby jakas czesc mojego ciala tak bardzo mi sie nie podobala, ze to by utrudnialo mi zycie. Moja jedna znajoma sobie zrobila nos bo naprawde miala krzywy, a ogolnie bardzo ladna dziewczyna.. chyba placila cos ok 10 tys.

no i podjelabym sie takich opracji jakbym miala blizny po oparzeniach czy wypadku....

• Podgląd pary ślubnej
    (09.04.2010 - 12:55)

Ja robiłam sobie nos bo był naprawdę okropny tzn. ja jestem drobna o on był dużo za duży i mnie przytłaczał.

Operacja w pełnym znieczuleniu, całkowita korekta części chrzęstnej i kostnej. Najbardziej bałam się bólu po operacji, ale ostatecznie mimo kości złamanych w 4 miejscach szwów w środku i na zewnątrz nie potrzebowałam ani jednej tabletki przeciwbólowej.  Po roku mogę powiedzieć, że warto było bo mój nos przestał zaprzątac mi myśli.

123

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór