» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Złuszczanie naskórka na twarzy

618Wyswietleń
6Odpowiedzi

• (11.12.2009 - 18:40)

Może to nie najmilszy temat, ale może Wy mi poradzicie. Ostatnio zauważyłam, że łuszczy mi się skóra nad nosem, tak między brwiami, Stosuję kremy, peelingi, maseczki... i nic.

Może macie jakieś sposoby?

• (16.02.2010 - 13:28)

Masz pewnie bardzo suchą skóre, musisz mocno nawilżać kremami i od wew tabletkami i powinnaś iśc też na zabieg-peeling taki profesjonalny w gabinecie, może to też jakiś dermatologiczny defekt. Idz najlepiej na konsultacje np do Centrum Malia (ale to W-wa) i tam mają dobrych dermatologów, moja koleżanka pozbyła się łuszczycy. Umów się na konsultacje i zawsze porofesjonalną odpowiedź dostaniesz :)

• (26.08.2010 - 12:54)

Proponuje peeling a potem gruba wartwe oliwki. Nic innego mi niestety do glowy nie przyszlo, jesli nie pomoze to do dermatogola;)

• (01.09.2010 - 18:45)

Może spróuj peeling kawowy jest bardzo ostry, a później krem głęboko nawilżający np. LPR a jak to nic nie da to natłuszczający np. niebieska Nivea.

• Podgląd pary ślubnej
    (12.09.2010 - 22:00)

Ja odradzałabym peeling, zaś zalecała ciągłe nawilżanie, natłuszczanie itd. tego miejsca, bo po prostu przesuszyłaś sobie skórę w tym miejscu.

• (13.09.2010 - 20:16)

W sumie myśle,że kermy nawilżające będą najlepszym rozwiązaniem.

• (17.09.2010 - 15:03)

Ja też mam taki problem i myślę że to problem wysuszenia skóry, dla tego na noc  nakładam sobie grubo kremu nivea i tak co wieczór :) widać że skóra nie jest taka przesuszona.

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór